NOVÉ BÝVANIE - Realitná kancelária
NOVÉ BÝVANIE - Realitná kancelária
Pôsobíme v srdci nášho Slovenska.
Vyhľadávanie
V ponuke je nehnuteľností.
Hľadáte útulný 2-izbový byt v Podbrezovej s nízkymi nákladmi na bývanie?
Cena:
60 000,00 €
Kraj: Banskobystrický kraj
Okres: Brezno
Obec: Podbrezová
Ulica: Šupkova
Kategória: Byty
Druh: 2 izbový byt
 
Podlahová plocha: 50 m2
Stav objektu: pôvodný stav
Balkón: áno
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: BR230
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkame na predaj 2-izbový byt o rozlohe 50 m² v Podbrezovej. Byt sa nachádza na 2 podlaží zatepleného bytového domu s výťahom a disponuje balkónom s výhľadom na zeleň.

Dispozične pozostáva z chodby, kuchyne, obývačky, spálne a samostatnej toalety. Byt je v pôvodnom stave, jadro - umakart, čo umožňuje budúcemu majiteľovi prispôsobiť si ho podľa vlastných predstáv. Výhodou je dobrá cena a nízke mesačné náklady na bývanie.

Príslušenstvom bytu je balkón orientovaný na východnú stranu. V byte sú vymenené kvalitné plastové okná, interiér bytového domu prešiel rekonštrukciami, nové schránky, nový výťah a dlažby. Bytový dom má vlastnú kotolňu, nízke náklady na bývanie (správca SBD Brezno), súčasťou bytu je latková pivnica v prízemí. Pre vlastníkov je k dispozícii aj spoločná miestnosť - kočikáreň.

Byt je na liste vlastníctva v osobnom vlastníctve, bez tiarch, vecných bremien a záložného práva, možnosť kúpi aj na úver.

Výhody:
- výborná lokalita
- ideálne nízke poschodie
- nízke náklady na bývanie
- východná orientácia bytu
- nový výťah
- balkón
- výborná občianska vybavenosť, škola, škôlka, lekári, pošta, lekáreň, zubár, obchody, kúpalisko, futbalový štadión, všetko v blízkosti...

Treba si len dohodnúť obhliadku, vidieť osobne a presvedčiť sa o výhodách tejto nehnuteľnosti. Ak Vás ponuka zaujala neváhajte mi zavolať na tel. č. 0944 222 177 a rada Vám poskytnem aj podrobnejšie informácie. V cene je zahrnutý kompletný právny servis, elektronické podanie zmlúv na kataster cez notársky úrad, servis sprostredkovateľa po celý čas až po odovzdanie nehnuteľnosti a prehlásenie energií.

Maklér:

makler
Bc. Karolína Hazáková, RSc. - akreditovaný maklér
+421 944 222 177

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

poloha na mape vytlačiť ponuku poslať známemu sledovať ponuku späť na zoznam