NOVÉ BÝVANIE - Realitná kancelária
NOVÉ BÝVANIE - Realitná kancelária
Pôsobíme v srdci nášho Slovenska.
Vyhľadávanie
V ponuke je nehnuteľností.
Hľadáte pokojné bývanie v meste? Pripravili sme pre Vás rodinný dom v Brezne
Cena:
139 900,00 €
Kraj: Banskobystrický kraj
Okres: Brezno
Obec: Brezno
Ulica: Štúrova
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia
Podlahová plocha: 131 m2
Plocha pozemku: 40 m2
Energ. certifikát: Nemá
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: BR225
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkame Vám jedinečnú príležitosť stať sa majiteľom rodinného domu na Štúrovej ulici v Brezne, ktorý spája komfort mestského bývania so súkromím a pokojom, po ktorom všetci túžia. Tento jednopodlažný dom, súčasť radovej zástavby, je ideálnym riešením pre tých, ktorí hľadajú svoj domov bez nutnosti starostlivosti o veľkú záhradu, ale zároveň si chcú užívať všetky výhody bývania v dome.

Interiér domu bol čiastočne zrekonštruovaný a zahŕňa nové stierky, moderné plynové a elektrické kúrenie, ako aj radiátory v jednotlivých izbách. Dom ponúka priestrannú kúpeľňu so sprchovacím kútom a spoločnou toaletou. Plastové okná a nová elektroinštalácia. Krytina plech a škridla.

Dispozične je riešený veľmi prakticky – vstupná chodba Vás privíta a zavedie do priestrannej kuchyne, ktorá je ideálna na vytvorenie moderného obývačko-kuchynského priestoru. K dispozícii sú tiež dve samostatné izby a komora, ktorá poskytuje dostatok úložného priestoru.

Malá, ale príjemná záhradka s výmerou približne 40 m² je perfektným miestom na oddych pri kávičke, bez nutnosti venovať veľa času starostlivosti o ňu. Či už snívate o zelenom oáze s kvetmi a bylinkami, alebo praktickej terase s umelým trávnikom, táto záhrada je pripravená na vaše nápady.

Pre tých, ktorí by potrebovali viac priestoru, je tu možnosť využiť podkrovie na vytvorenie ďalšej izby, napríklad pre deti.

Dom je ihneď obývateľný, s možnosťou dokončiť si ho podľa vlastných predstáv a potrieb. Parkovanie je zabezpečené priamo pri dome, čo pridáva na pohodlí. Tento dom je vhodný pre všetky vekové skupiny, vrátane rodín s deťmi, a je ideálnym riešením pre tých, ktorí hľadajú pokojné a súkromné bývanie v centre mesta.

Nepremeškajte túto príležitosť a príďte sa presvedčiť na vlastné oči a dohodnite si osobnú detailnú obhliadku nehnuteľnosti. Priblížime Vám detailné informácie o rodinnom dome a jeho dobrom technickom stave. Ponúkame kompletné poradenstvo v oblasti financovania úverom, zabezpečenie sprostredkovania vyhotovenia znaleckého posudku, kompletné právne poradenstvo cez notársky úrad, elektronické podanie zmlúv na kataster, sme pri Vás až po odovzdanie nehnuteľnosti a prehlásenie energií. Dom je v osobnom vlastníctve a neviaznu na nehnuteľnosti žiadne vecné bremená či exekúcie, možnosť financovania aj úverom na bývanie.

Pozrite si inzerát na našej stránke novebyvanierk.sk s možnosťou vidieť viac fotografií nehnuteľnosti či pôdorys.

Maklér:

makler
Bc. Karolína Hazáková, RSc. - akreditovaný maklér
+421 944 222 177

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

poloha na mape vytlačiť ponuku poslať známemu sledovať ponuku späť na zoznam