NOVÉ BÝVANIE - Realitná kancelária
NOVÉ BÝVANIE - Realitná kancelária
Pôsobíme v srdci nášho Slovenska.
Vyhľadávanie
V ponuke je nehnuteľností.
Obývateľný dom na rozsiahlom rovinatom pozemku. Kúpte si pokoj a pohodu na dedine!
Cena:
145 000,00 €
Kraj: Banskobystrický kraj
Okres: Brezno
Obec: Pohronská Polhora
Ulica: Športová
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: pôvodný stav
Počet miestností: 7
Podlahová plocha: 324 m2
Plocha pozemku: 1377 m2
Energ. certifikát: Nemá
Balkón: áno
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: BR219
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

V Novom bývaní v obci Pohronská Polhora je k dispozícii na predaj rodinný dom, ponúkajúci nielen príjemné bývanie, ale aj nekonečné možnosti objavovania okolitej prírody. Táto oblasť je známa svojou nádhernou krajinou a bohatou ponukou aktivít, ako je napríklad návšteva rozhľadne Zbojská, náučný chodník Jakuba Surovca, v blízkosti je kozí dvor v Rohoznej, Čiernohronská železnica, golfové ihrisko Gray Bear Tále, lyžiarske strediská napríklad v Tisovci – Bánovo, parná zubačka v Tisovci, či lesnícky skanzen vo Vydrove. Dom je vhodný na investovanie ako napríklad pre vytvorenie apartmánových bytov, na podnikanie či na celoročné bývanie pre mladú rodinu.

Rodinný dom je vynikajúco udržiavaný a poskytuje pohodlné bývanie. Dom vo výbornom technickom stave bol skolaudovaný v roku 1973. Je postavený z kvádri, je vybavený kúrením na rôzne druhy paliva - pevné palivo, plyn a elektrinu. S kanalizáciou a prístupom k obecnému vodovodu, tento dom ponúka komfort a pohodlie bez kompromisov. Dvojgeneračný dom je plne funkčný a ihneď obývateľný aj keď sa nachádza v pôvodnom stave, jeho stav je výborný a udržiavaný. V dome nie je žiadna vlhkosť. Súčasťou domu sú hospodárske miestnosti, letná kuchynka, dreváreň, sklad na náradie, kurník, zajačinec a pod.

Celý deň slnečný pozemok s rozlohou 1377 m2 je ideálny pre záhradkárčenie alebo iné aktivity na čerstvom vzduchu. Miestnosti domu sú orientované na východ, balkón na juh a kuchyne na sever. Majiteľ bol drevomodelár, čiže sú zachované na dome pôvodné drevené okná, podlahy sú kryté palubovými doskami, na chodbe a v kuchyni sú betónové podlahy, stropy sú betónové, radiátory zachovalé liatinové. Krov je vo výbornom stave s krytinou z pozinkovaného plechu. Dom poskytuje dostatok priestoru na rôzne aktivity a záľuby. Jeho interiéry sú dobre usporiadané, s dôrazom na funkčnosť a pohodlie. Zachovalé drevené okná a podlahy dodávajú domu osobitý charakter.

Dispozícia:
1. Poschodie: vstupná chodba, kuchyňa, kúpeľňa, špajza, 3 izby, kotolňa v prízemí.
2. Poschodie: vstupná chodba, kúpeľňa, špajza s plynovou pecou – slúži aj na ohrev vody, kuchyňa, 3 izby, balkón (z chodby)
3. Na treťom poschodí sa nachádza odkladací priestor (povala) a manzardka

Pozemok: 1377 m2
Zastavaná plocha: 108 m2 (9 x 12 metrov)
Hospodárske budovy spolu: 52 m2 (4 x 13 metrov)

Ak hľadáte investíciu do budúcnosti alebo rodinný dom pre Vašu rodinu, tento dom v Pohronskej Polhore ponúka všetko, čo potrebujete. Neviažu sa na ňom žiadne ťarchy, iné záväzky a je pripravený pre nových majiteľov, ktorí ocenia jeho jedinečnosť. Je v osobnom vlastníctve, kúpu je možné financovať aj úverom na bývanie.

Podrobné informácie ohľadne tejto ponuky, predaja, obhliadky či ceny Vám rada poskytnem na tel. čísle 0944/ 222 177 prípadne emailom na karolina-ZVNC-novebyvanierk.sk. Ponúkame kompletné poradenstvo v oblasti financovania úverom, zabezpečenie sprostredkovania vyhotovenia znaleckého posudku, kompletné právne poradenstvo cez notársky úrad, elektronické podanie zmlúv na kataster, sme pri Vás až po odovzdanie nehnuteľnosti a prehlásenie energií.

Maklér:

makler
Bc. Karolína Hazáková, RSc. - akreditovaný maklér
+421 944 222 177

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

poloha na mape vytlačiť ponuku poslať známemu sledovať ponuku späť na zoznam