NOVÉ BÝVANIE - Realitná kancelária
NOVÉ BÝVANIE - Realitná kancelária
Pôsobíme v srdci nášho Slovenska.
Vyhľadávanie
V ponuke je nehnuteľností.
Novostavba trojpodlažný apartmán so záhradou aj strešnou terasou v Chorvátsku v Privlake
Cena:
429 000,00 €
Krajina: Chorvátsko
Lokalita: Privlaka
Kategória: Byty
Druh: Apartmán
 
Podlahová plocha: 118 m2
Stav objektu: novostavba
Balkón: áno
Loggia: áno
Terasa: áno
ID inzerátu: 95756
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Nové Bývanie RK Vám ponúka krásny radový apartmán /dom/, nedávno postavený v blízkosti mora v Chorvátsku pri Zadare v Privlake.

Trojposchodový apartmán /alebo ako dom v radovej zástavbe/na prízemí, prvom a druhom poschodí, pozostáva zo: vstupnej chodby, komory, WC, kuchyne + jedáleň, obývačky, schodiska, chodby, kúpeľne, kuchynského kúta a dvoch spální. Úžitková plocha špeciálnej časti P=83,90 m2. Bočná časť úžitkovej plochy vstup P-0,89 m2, terasa na prízemí P-8,43 m2, balkón na poschodí P=8,15 m2, terasa na poschodí P=34,71 m2.
K nehnuteľnosti patrí úžitková plocha, Záhrada V1 P=59,92, parkovacie miesto P1 P=13,75 m2 a parkovacie miesto P5 P=13,75 m2. Celková úžitková plocha je 223,30 m2. Celková úžitková hodnota plochy je 118,18 m2.

So strešnej terasy je výhľad na more a vzdialenosť od mora je 350m.
Zariadenie je klimatizované (kúrenie/chladenie), siete proti hmyzu, elektrické žalúzie. Podlahové kúrenie v kúpeľniach. Dokumentácia je v poriadku, na cene je možné sa dohodnúť.

Viac fotografií a celú našu ponuku nájdete na našej stránke.

Privlaka je 18 km od centra Zadaru, ktorý sa na východnej strane spája s kráľovským Ninom.
Privlaka oplýva dlhými, plytkými, piesočnatými plážami, čistým morom a krásnou promenádou. Toto krásne mesto je ako stvorené na oddych a užívanie si krištáľovo čistého mora, hranie sa v piesku a dlhé prechádzky pozdĺž mora, pozdĺž 8 km dlhej promenády, z ktorej si večer môžete vychutnať výhľad na nádherný západ slnka.

Potrebujete poskytnúť viac informácií a ponuka Vás zaujala?
Neváhajte a zavolajte mi na tel.č. 0944 250 310 a získajte viac informácií prípadne si dohodnite obhliadku nehnuteľnosti, ktorú Vám sprostredkujem po telefonickom dohovore. Prípadne ma oslovte prostredníctvom mailu na adresu martina-ZVNC-novebyvanierk.sk

Maklér:

makler
Martina Koreňová
+421 944 250 310

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

poloha na mape vytlačiť ponuku poslať známemu sledovať ponuku späť na zoznam