NOVÉ BÝVANIE - Realitná kancelária
NOVÉ BÝVANIE - Realitná kancelária
Pôsobíme v srdci nášho Slovenska.
Vyhľadávanie
V ponuke je nehnuteľností.
Útulný rodinný dom v Čiernom Balogu s veľkým potenciálom a príjemným dedinským životom
Cena:
74 900,00 €
Kraj: Banskobystrický kraj
Okres: Brezno
Obec: Čierny Balog
Ulica: Horná
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: pôvodný stav
Podlahová plocha: 100 m2
Plocha pozemku: 1188 m2
Energ. certifikát: Nemá
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: BR200
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

V oblasti Nového Krámu na Hornej ulici v Čiernom Balogu je k dispozícii útulný rodinný dom, ideálny na chalupárčenie. Dom sa nachádza na pozemku rozdelenom na dva stavebné parcely. Jedna z nich má rozlohu 660 m2, zatiaľ čo druhá má 528 m2 a na nej stojí rodinný dom s rozlohou 50 m2. Parcela má približné rozmery 11 x 50 metrov a dom 10 x 5 metrov.

Dom je napojený na kanalizáciu, elektrinu a vykurovanie je zabezpečené elektricky, pretože v dedine nie je plynová sieť. Vodovod je obecný, so šachtou a vodomernou šachtou na pozemku.

Stavba má betónové prízemie a drevené poschodie, momentálne v pôvodnom, ale neobývanom stave, požaduje komplexnú rekonštrukciu alebo možnosť využitia pozemku na novú výstavbu.

Okolie je príjemné s mladšími rodinami ako susedmi a krásnou prírodou obklopenou lesmi. Ponúka dedinský život s blízkosťou mesta a dobrým občianskym vybavením. V lokalite sa nachádzajú potraviny, materská škola a rôzne možnosti voľného času ako cyklotrasy, železnička a turistika.

Podrobné informácie ohľadom tejto ponuky vrátane ceny, obhliadok a kontaktov na získanie ďalších informácií sú k dispozícii na telefónnom čísle 0944/222 177 alebo e-mailom na karolina-ZVNC-novebyvanierk.sk. Ponúkajú kompletné poradenstvo v oblasti financovania úverom a právne poradenstvo cez notársky úrad až po odovzdanie nehnuteľnosti.

Maklér:

makler
Karolína Hazáková, RSc. - akreditovaný maklér
+421 944 222 177

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

poloha na mape vytlačiť ponuku poslať známemu sledovať ponuku späť na zoznam