NOVÉ BÝVANIE - Realitná kancelária
NOVÉ BÝVANIE - Realitná kancelária
Pôsobíme v srdci nášho Slovenska.
Vyhľadávanie
V ponuke je nehnuteľností.
Na predaj apartmán so strešnou terasou len 100m od mora, výhľad na more Vir- Chorvátsko
Cena:
315 000,00 €
Krajina: Chorvátsko
Lokalita: Vir
Kategória: Byty
Druh: Apartmán
 
Podlahová plocha: 71 m2
Stav objektu: novostavba
Balkón: áno
Loggia: áno
Terasa: áno
ID inzerátu: 95190
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Nové Bývanie RK Vám ponúka na predaj apartmán so strešnou terasou len 100m od mora, južná strana na ostrove Vir. Z apartmánu, ako aj zo strešnej terasy je krásny otvorený výhľad na more a Zadarské súostrovie.

Zavedená mestská voda a kanalizácia. Byt je zariadený novým kvalitným nábytkom. Bol používaný celkovo max 30-40 dní od zakúpenia. Ideálne pre bezstarostnú dovolenku, potenciál pre turistický prenájom. Všetka občianska vybavenosť do 300 m od budovy.

Byt na 2. poschodí pozostáva z: kuchyne s jedálňou, obývačky, dvoch spální, chodby, dvoch kúpeľní a vchodu (úžitková plocha 66,44 m2). Na 2.NP je krytá terasa (úžitková plocha 4,70 m2). Celková úžitková plocha bytu je 71,14 m2 a ako taký je samostatnou úžitkovou jednotkou. V pracovni je bytová jednotka označená červenou farbou. K nehnuteľnosti prislúchajúcej ku kondomíniu Byt C-poschodie 3 prislúcha parkovacia plocha s označením P5 a P6 (úžitková hodnota plochy 2,50 m2 + 2,50 m) a strecha s označením K2 (úžitková hodnota plochy 10,33 m2) Celková úžitková plocha o výmere bytu a jeho príslušenstva je 86,47 m2.

Nehnuteľnosť je ideálna na pokojnú a relaxačnú dovolenku, ako aj na turistický prenájom.

Ostrov Vir leží v severnej časti súostrovia Zadar a je vzdialený približne 25 km od tohto mesta. S pevninou ho dnes spája most, takže nie je závislý na lodiach, trajektoch a iných prostriedkoch námornej dopravy. Na Vire bude do konca budúceho roka dokončená kanalizácia aj vodovod, takže ani problém z vodou už nieje.
Vir je malý ostrov s rozlohou približne 22,5 km².Počas turistickej sezóny obohatený o veľké spoločenské a zábavné programy, pre každého niečo zaujímavé. Je spojený turistickými loďami s ďalšími turistickými destináciami, ako sú známe krištáľovo modré a piesočnaté pláže Saharun, Kornati, Telašćica atď.


Potrebujete poskytnúť viac informácií a ponuka Vás zaujala?
Neváhajte a zavolajte mi na tel.č. 0944 250 310 a získajte viac informácií prípadne si dohodnite obhliadku nehnuteľnosti, ktorú Vám sprostredkujem po telefonickom dohovore. Prípadne ma oslovte prostredníctvom mailu na adresu martina-ZVNC-novebyvanierk.sk

Maklér:

makler
Martina Koreňová
+421 944 250 310

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

poloha na mape vytlačiť ponuku poslať známemu sledovať ponuku späť na zoznam