NOVÉ BÝVANIE - Realitná kancelária
NOVÉ BÝVANIE - Realitná kancelária
Pôsobíme v srdci nášho Slovenska.
Vyhľadávanie
V ponuke je nehnuteľností.
Luxusný kamennýn dom s bazenom vo vyhľadávanej oblasti Nin - Zaton
Cena:
395 000,00 €
Krajina: Chorvátsko
Lokalita: Zaton
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: novostavba
Počet miestností: 4
Podlahová plocha: 110 m2
Plocha pozemku: 157 m2
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón: nie
Loggia: áno
Terasa: áno
ID inzerátu: 95286
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Nové Bývanie RK Vám ponúka na predaj novopostavený kamenný dom v centre Zatonu.

Nachádza sa na pozemku o výmere 157 m2 a pozostáva z prízemia a prvého poschodia. Na prízemí sa nachádza priestranná obývacia izba s kuchyňou, jedálňou a kúpeľňou. Z obývačky sa vychádza na krytú terasu, pred ktorou je vyhrievaný bazén.

Vnútorné schodisko vedie na poschodie domu, kde sa nachádzajú tri spálne, z ktorých jedna má vlastnú kúpeľňu, kúpeľňu a loggiu.

Dom sa nachádza v samom centre mesta Zatona av blízkosti sú všetky potrebné zariadenia na pobyt. Vzdialenosť od mora je cca 700 m.
Dohoda na cene možná.

Nin je prvé chorvátske kráľovské mesto a rodisko chorvátskeho štátu Mesto Nin sa nachádza uprostred plytkej piesočnatej lagúny, 17 km severne od centra Zadaru a má dobré spojenie so Zadarom cez Zadar-Nin - Regionálna cesta na ostrove Vir.
Centrum mesta Nin je vlastne malý ostrov s bohatým historickým dedičstvom, s priemerom asi 500 metrov, ktorý je s pevninou spojený dvoma mostami.
Dnes moderná turistická destinácia plná zábavy a vzrušenia ponúka všetky druhy aktivít pre jednotlivcov aj rodiny, či už ide o krásne piesočnaté pláže alebo romantické zátoky. Mesto dýcha zvláštnou atmosférou a stále sa tu niečo deje a hostia môžu navštíviť početné podujatia, reštaurácie, taverny, múzeá a soľnú panvu, ktorá je dôležitou súčasťou priemyslu mesta Nin a jedinou ekologickou soľnou panvou. na celom Jadrane.

Potrebujete poskytnúť viac informácií a ponuka Vás zaujala?
Neváhajte a zavolajte mi na tel.č. 0944 250 310 a získajte viac informácií prípadne si dohodnite obhliadku nehnuteľnosti, ktorú Vám sprostredkujem po telefonickom dohovore. Prípadne ma oslovte prostredníctvom mailu na adresu martina-ZVNC-novebyvanierk.sk

Maklér:

makler
Martina Koreňová
+421 944 250 310

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

poloha na mape vytlačiť ponuku poslať známemu sledovať ponuku späť na zoznam